2015 is voor de harmonie een bewogen jaar geweest. Na de vele keren dat de Fanfarenzug des KSC Strausberg uit Strausberg hier in Hamont te gast is geweest, werd dit jaar de Koninklijke Harmonie St.­Cecilia in Strausberg (dicht bij Berlijn) uitgenodigd om de pas verzegelde verzustering tussen beide steden in de verf te zetten. O.l.v van Peter Cools, die sinds april de dirigeerstok hanteert, werd, onder grote belangstelling, een geweldig openluchtconcert gegeven. Voor de leden van de harmonie werd het een weekend om nooit te vergeten.

Als afsluiter van dit jaar wil de Koninklijke Harmonie St.­Cecilia Hamont u graag uitnodigen op haar jaarlijkse winterconcert. U bent van harte welkom op een aangename muzikale avond waar verschillende soorten van muziek onder de aandacht gebracht worden. Concertwerken worden afgewisseld met het populaire genre, en natuurlijk is er ten gepaste tijde plaats voor iets ludieks. Het belooft een sfeervolle muziekavond te worden waaraan ook Muziekschool Grensland en de Jeugdharmonie Hamont­School hun steentje aan bijdragen.
1512072049 Winterconcert 2015  Aficce